Välkomna alla nya och gamla studenter!

Insparksveckan är i full gång. Det är jätteroligt att se så många nya studenter!

För er som vill betala in kåravgiften kan trycka för att få information om hur du går till väga för att betala via internetbanken. Vid kontant betalning får ni ett kvitto som gäller som medlemsbevis tills det riktiga kortet anlänt. Ni som betalat via internetbank är välkomna att hämta ut ett kvitto på kårkontoret. I sådant fall kontakta Ellen Ingvarsson, medlemsregistrator eller Johanna Stolt, kassör via ssk_mreg@stud.slu.se eller ssk_kassor@stud.slu.se.

Glöm inte heller att anmäla er till Grisfesten som är på torsdag kl 18.00. Som ni troligen redan vet så måste man vara kårmedlem för att få delta i kårens aktiviteter så skynda er att betala medlemsavgiften! Anmälan sker i entrén i U-huset måndag eftermiddag och tisdag lunch. Sista chansen att anmäla sig och betala är i entrén till puben mellan klockan 21:00-22:30. Grisfesten kostar 300 kr med alkohol eller 250 kr utan. Betalning sker kontant eller via bankgiro 292-1898. OBS! Glöm inte att ta med kårmedlemsbevis (som självklart alltid ska bäras med!) och bevis på att du betalt sittningen, t.ex. utskrift från internetbank, samt giltig legitimation. Klädkod till sittningen: knälång klänning/kjol eller finbyxor för kvinnor samt kostym för män.

Missa inte pubkvällen med temat ”Ursäkta jag har kommit fel” på tisdag kl 21! Inträdet är gratis för alla kårmedlemmar. Värt att nämna är att puben har mycket förmånliga studentpriser! 😉

Annonser

Om Skara Studentkår

Startade 1994 i Skara för studenter på Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) utbildningar som för närvarande är bland andra Etologi- och djurskyddsprogrammet och Djursjukskötarprogrammet.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s