Medlemsmöte

Tisdagen den 4 oktober, kl. 16:00 hölls höstterminens första medlemsmöte. Det var en tapper ”skara” (höhö) medlemmar som deltog och dessutom avnjöt smörgåsar, saft samt kanelbullar dagen till ära.

Bland annat berättade styrelsemedlemmarna om de olika posterna som finns i styrelsen, och man hade brainstorming om aktiviteter till en eventuell social dag m.m. Utöver det informerades det bland annat om följande:

1) Kårlån är inte längre tillåtet. Det vill säga vi tar inte saker från andra kårhus och de ska heller inte ta något från oss. Finns det intresse av att hålla på med kårlån med någon kår tar man upp det med styrelsen så kontaktar vi dem och kommer överens om ett fungerande system gällande detta.

2) Det får inte tas in några husdjur i smedjan. Detta fungerade inte under insparksveckan men det är vad som gäller.

3) SLU-studenter får inte stå på gästlistan till puben. Vill man in får man bli medlem i kåren. Detta gäller alltså inte för studenter från andra SLU-kårer då de har en egen gästlista.

Annonser

Om Skara Studentkår

Startade 1994 i Skara för studenter på Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) utbildningar som för närvarande är bland andra Etologi- och djurskyddsprogrammet och Djursjukskötarprogrammet.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s