Valberedning och Lucia

Hej alla flitiga studenter!

Nu är det snart dags att välja in den nya styrelsen, men innan det är möjligt behöver vi en valberedning. Valberedningen kommer bestå av en grupp studenter som tar emot intresseanmälningar och nomineringar om studenter som skulle kunna passa till de olika posterna. De sätter sedan samman ett förslag på en ny styrelse som röstas igenom på nästa medlemsmöte. Hör av dig till kårordförande Emelie Jansson på ssk_ordf@stud.slu.se om du är intresserad av att sitta med i denna grupp. Arbetet är inte särskilt krävande, men mycket viktigt!

Det är även dags att börja förberedelserna inför Lucia och ett informationsmöte kommer därför hållas torsdagen den 27:e oktober kl 16.00 och man förbinder sig inte till något genom att gå dit. Har ni frågor kring luciafirandet kan ni kontakta Alexandra Röjder (alro0002@stud.slu.se) eller Lina Morein (limo0004@stud.slu.se) i EoD10.

Annonser

Om Skara Studentkår

Startade 1994 i Skara för studenter på Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) utbildningar som för närvarande är bland andra Etologi- och djurskyddsprogrammet och Djursjukskötarprogrammet.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s