Sorgliga nyheter

Idag strax innan kl. 15 delgavs vi SLU:s styrelses beslut att utbildningarna på SLU Skara skall flyttas till Ultuna. I nuläget vet vi inget mer än att det här beslutet är taget och osäkerheten inför hur vi skall fortskrida i det här ärendet är stor. Det vi vet är att inga av de studenter som nu läser på SLU Skara kommer att beröras, ingen flytt för dessa är alltså aktuell. Kårens arbete med studiebevakning och studentaktiviteter kommer att fortskrida som vanligt och vårt mål är att tillsammans med SLU Skara se till att vår och er resterande tid i Skara kommer att bli så bra som den någonsin kan bli. Vår bästa tid är nu! Vi skall tillsammans arbeta för att göra de sista åren här de mest minnesvärda.

Imorgon (torsdag 21/2) kommer ledningen till Skara för att informera lärare och studenter om beslutet. Klockan 10 är det information till studenterna i Smedjan.

Mer information kommer att komma löpande så snart vi vet mer. Tveka inte att maila till mig om det är någonting ni undrar över.

Therese Alvegard, Kårordförande
ssk_ordf@stud.slu.se

Annonser

Om Skara Studentkår

Startade 1994 i Skara för studenter på Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) utbildningar som för närvarande är bland andra Etologi- och djurskyddsprogrammet och Djursjukskötarprogrammet.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s