Vill du gå med i Styrelsen?

Hej alla härliga och högt uppskattade studenter!
Skulle det inte vara lockande att vara en central del i Kårens arbete? Valberedningen är nu i full gång. Alla styrelsens platser är lediga för ansökan i och med att det är omval. Det vill säga, du har lika stor chans som studenten till höger om dig att ”lägra” en styrelsepost.

Närmare information om de olika posterna finns länkad till här: https://skarastudentkar.wordpress.com/omkaren/styrelsen/.

Om du har några som helst frågor mellan himmel och jord, tveka inte att höra av dig. Eller du kanske redan har bestämt dig för att det finns en post (eller flera) som ligger dig närmare om hjärtat? Skicka då in din ansökan eller eventuella frågor och funderingar till mailadress: enki0001@stud.slu.se.

Ansökan ska innehålla: namn, klass, vilken/vilka post/poster du söker samt några få korta rader om dig själv och varför du skulle passa som den/de aktuella posten/posterna.

Lycka till!

Annonser

Om Skara Studentkår

Startade 1994 i Skara för studenter på Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) utbildningar som för närvarande är bland andra Etologi- och djurskyddsprogrammet och Djursjukskötarprogrammet.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s