SLUSS

Vad vill Du ha ut av dina studieår? Vill Du få så mycket erfarenhet som möjligt?

Se då hit! Just nu söker SLUSS en heltidsarvoderad vice ordförande. SLUSS är, för de som inte vet, SLU:s samlade studentkårer och arbetar för kårernas rättigheter med samlad kraft i högre instanser.

Den vi letar efter gillar att vara ett stort kugghjul i en fungerande maskin men som kanske inte alltid är ansiktet utåt. Befattningen innebär ansvar för bland annat organisationens pengar och kräver en strukturerad person med förmågan att ha många bollar i luften. Om du dessutom vill resa en del och träffa andra studentkårer i Europa på internationella konferenser, delta i möten som gör skillnad och framför allt få känna på hur viktigt och roligt det är att påverka som student, tveka då inte att söka! På allt detta ger denna erfarenhet dessutom en extra krydda i ditt CV.

Är du intresserad? Läs mer på www.slu.se/SLUSS eller skicka in din ansökan, med CV och personligt brev, till slussval@slu.se senast den 15 november. Lycka till!

Annonser

Om Skara Studentkår

Startade 1994 i Skara för studenter på Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) utbildningar som för närvarande är bland andra Etologi- och djurskyddsprogrammet och Djursjukskötarprogrammet.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s