Välkomna nya Småttingar till SSK – Skara Student Kår

Varm varmt välkomna till Skara studentkår och Uppsala, kära småttingar!

Som ni alla säkert redan vet så ser kommande läsår lite annorlunda ut mot föregående år för Skara studentkår och våra studenter. Campus Skara har blivit delvis förflyttat till Uppsala och därför kommer Etologi och Djurskydds- och även Djursjukskötarutbildningens nya ettor studera i Uppsala på SLU. Här kommer ni studera med årskurs två från utbildningarna samtidigt som årskurs tre stannar i Skara för att avsluta sina studier där.

Tidigare år har Skara studentkår välkomnat våra nya studenter genom vår egen inspark men även detta kommer att förändras inför skolstarten -14. Ultuna studentkår (ULS) kommer att inkludera och sparka in även nya studenter på Etologi och Djurskydd (EoD) och Djursjukskötareutbildningen (DSS). Det har planerats en hel fenomenal inspark för er alla och vi hoppas att ni känner er taggade inför att påbörja era universitetsstudier med en helt otrolig inspark i två veckor! Självklart tvingas ingen att delta, det är helt frivilligt att komma och gå som man vill. Vi vill att alla ska känna sig välkomna och tror att detta är det bästa sättet att lära känna era nya skolkamrater på!

Några saker att tänka på
 Insparken har ett späckat schema under två veckor och är nästan alltid utomhus så ta med oömma kläder oavsett väder och ett glatt humör!
 Kontanter är bra att ha! Det är inte alltid som vi kan ta emot kortbetalning och därför
underlättar det för oss alla.
 Ta en titt på SLU:s hemsida för nyantagna studenter om ni inte redan har gjort det
https://student.slu.se/sv/studier/nystudent/, för mer information om de första dagarna, vad ni behöver ha gjort innan skolstart och för att få svar på fler frågor ni kan tänkas ha.

Om det finns några frågor överhuvudtaget så tveka inte att ta kontakt med oss! Här är några förslag på vem som kan svara på vad för att underlätta all kontakt:

Sonia Ögren Kull – Ordförande i kåren (ssk_ordf@stud.slu.se)
Hon kan svara på dina frågor som gäller utbildningen generellt, flytten från Skara eller inför skolstart.
Rebecka Tjäder – Medlemsregistrator (ssk_mreg@stud.slu.se)
Hon kan svara på dina frågor gällande ditt medlemskap i kåren, CSN, avgifter eller liknande.
Katarina Grepp – Vice ordförande i Småttingkommittén (ssk_smk@stud.slu.se)
Hon kan svara på dina frågor gällande insparken i Uppsala, även om det mesta är hemlighetstämplat innan det drar igång.

Vissa av oss är fortfarande på semester så om frågan är brådskande, prova gärna att mejla flera av oss eller ta kontakt med någon annan i styrelsen via hemsidan. Vi svarar självklart så snart vi kan. Ta gärna en titt på Skara studentkårs hemsida. Mer detaljer om flytten från Skara till Uppsala kommer till er på plats. På vår hemsida finns även mer detaljer kring frågor ni kan ha om kåren och vår styrelse.

Vi längtar efter att se er på plats och är alla supertaggad på att påbörja höstterminen 2014 med buller och bång på Ultuna campus!

Med Vänlig Hälsning,
Skara Studentkårs Styrelse

Annonser

Om Skara Studentkår

Startade 1994 i Skara för studenter på Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) utbildningar som för närvarande är bland andra Etologi- och djurskyddsprogrammet och Djursjukskötarprogrammet.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s