Insparken på ULS

Småttingarna har nu tagit sig igenom sin inspark och gått från yngel till fullvärdig SLUare. Det var 2 intensiva veckor med mycket skoj och stim, och vi tackar ULS för att ha tagit dem under sina vingar och gett dem en fullvärdig inspark på Ultuna Campus.

Här är några bilder från insparken:

Småttingdansen med kommondörerAlla Ultunas klasser med småttingar utför årets Småttingdans tillsammans med sina utklädda kommendörer. Dansen tränades stenhårt under båda veckorna och ingen kommer i framtiden kunna lyssna på Icona Pop – Get Lost utan att tänka på småttingveckorna 2014 med ett leende på läpparna. Riktigt snygga moves!

Kroppstwister under EoD grillkväll

Under EoD:s grillkväll med sina småttingar lekte de lekar. Här på bilden: Kroppstwister. Väldigt lyckad kväll och småttingar såväl som faddrar var väldigt nöjda. Det var en lugn kväll med mycket mygg och svinkallt men sjukt bra stämning!

Tåg inför kälkrace

fanbärare SSK + ULSI slutet av insparken har Uls en tradition med Kälkrace. Vi från SSK hade på plats en av våra fanbärare som här representerar SSK och bär Skara Studentkårs fana. Bredvid går ULS fanbärare med deras fana och de leder en procession av människor som ska antingen se på racet eller delta själva. Väldigt roligt tycker ju vi att även vi får vara representerade trots att det är ULS inspark.  Nedan är tåget av människor, här dragandes sina olika kälkar.Studenter tågar mot kälkrace

Annonser

Om Skara Studentkår

Startade 1994 i Skara för studenter på Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) utbildningar som för närvarande är bland andra Etologi- och djurskyddsprogrammet och Djursjukskötarprogrammet.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s